top of page
Balk.png
 • Hoe snel zie ik resultaat?
  Voor een ieder persoon is dit anders. Dit hangt af van welk product je gebruikt en met welke frequentie. Gemiddeld zie je na drie behandelingen al een degelijk verschil.
 • Hoe snel ontvang ik mijn bestelling
  Doet u een bestelling in Nederland, België of Duitsland en voor 19:00? Dan kun je de volgende werkdag een pakketje verwachten! De verzendtijd van een pre-order kan langer duren dan de normale verzendtijd. De levertijd van de pre-order kun je terugvinden in de beschrijving van het product.
 • Krijg ik gevoelige tanden van jullie producten?
  Vaak niet en dit komt omdat onze producten geen peroxide bevatten. Dit is een stof die zorgt voor gevoelige tanden. Wel kan het zo zijn dat je gevoeligheid kunt ervaren na het bleken van de tanden, dit is maar van korte duur. Wij moeten hierbij vermelden dat dit bijna niet voorkomt.
 • Ik heb witte vlekjes op mijn tanden na het bleken, hoe komt dit?"
  Op het moment dat er een oneffen laag glazuur op je tanden zit kan het voorkomen dat je witte vlekjes zit. Onze producten verspreiden zich goed over de tanden. Hiermee zullen de witte vlekjes verdwijnen als sneeuw voor de zon!
 • Ik heb mijn tanden gebleekt maar ik zie nog weinig resultaat, wat moet ik nu?"
  Op het moment dat u geen resultaat ziet kan dit komen door uiteenlopende redenen, enkele voorbeelden; - Het product is niet op de juiste manier gebruikt; - Na het bleken zijn producten geconsumeerd met veel kleurstoffen; - Het gebit is eerder gebleekt met producten die peroxide bevatten, waardoor het glazuur is aangetast; - Er is gerookt, koffie of thee gedronken na het bleken. Houdt rekening met de gebruiksaanwijzing voor het beste resultaat. Probeer het consumeren van de bovengenoemde producten enige uren te vermijden na het bleken. Bij een al wit gebit zal minder snel resultaat te zien zijn dan bij een minder gebit
 • Ik heb facings, kunnen deze ook wit worden?"
  Onze producten zijn gemaakt om je echte tanden te witten, dit betekent dat ze dus geen effect zullen hebben op iets wat hier van afwijkt. Dus onze producten zullen geen effecht hebben op facings of anders tandheelkundig werk.
bottom of page